Ana SayfaKültür SanatFestival ŞenlikArtvin'de Altın Boğa Festivali için hazırlıklar sürüyor

Artvin’de Altın Boğa Festivali için hazırlıklar sürüyor

Artvin Belediyesince, 14-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Altın Boğa Doğa Filmleri Festivali için hazırlıklar devam ediyor.

Artvin’in turizmde marka haline gelmesi için kültür-sanat alanında önemli projeleri hayata geçiren Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, ilki 2014 yılında yapılan Uluslararası Altın Boğa Doğa Filmleri Festivali’nin ikincisini yapmak için start verdi.

Kısa film yarışması

Kocatepe, Altın Boğa Festivali kapsamında bir ilke daha imza atılarak Artvin’in güzelliklerini ortaya çıkarmayı amacıyla “Senin Gözünden Artvin” konulu kısa film yarışması düzenlediklerini açıkladı. Kocatepe, toplumsal gelişmenin bireylerin potansiyelinin ortaya çıkartılması ile mümkün olacağını söyledi.

“Sürpriz isimler katılacak”

Başkan Kocatepe, “Artvin’i turizm de bir marka haline getirmek için her alanda projelerimizi hayata geçiyoruz. Kültürlü bir şehir olarak dünyaya ismimizi duyurmuş olmamız Kültür Sanat etkinlikleri konusunda daha farklı projeleri yapmamızı gerektiriyor. İlkini 2014 yılında yaptığımız Uluslararası Altın Boğa Doğa Filmleri Festivalimizin ikincisini de bu yıl 14 -19 Mayıs tarihlerinde yapmayı kararlaştırdık. Birbirinden güzel ödüllü doğa konulu filmlerinin gösterimi yapılacak. Sürpriz isimlerin katılacak. Yine bir ilke imza atarak Artvin’in tanıtılması açısından da önem arz eden ‘Senin Gözünden Artvin’ konulu kısa film yarışması düzenliyoruz. Artvin’in güzelliklerini sinema perdesine yansıtacak hemşerilerimizi bu yarışmaya katılmalarını özellikle rica ediyoruz. Kısa film çekilmesi konusunda Belediye olarak uzman bir ekip eşliğinde gerekli eğitimler ve destekler ücretsiz olarak verilecek. Profesyonel kameraya ihtiyaç duymadan cep telefonunuzla bile harika eserler çıkarabilirsiniz. Yarışmada derece alabilirsiniz. Şunu unutmayalım ki Artvin’i en iyi Artvin sevdalıları anlatabilir” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla