Ana SayfaYaşamBakan Kurum'dan Başkan Çiftçi'ye 'yeşil alan' teşekkürü

Bakan Kurum’dan Başkan Çiftçi’ye ‘yeşil alan’ teşekkürü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sayesinde şehrin yeşil alan bakımından büyük değişimler yaşadığını belirterek, Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şanlıurfa’ya geldi. İlk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Bakan Kurum, Şeref Defteri’ni imzaladı. Kurum’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Peygamberler şehri Şanlıurfa’da sayın bakanımızı ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bakanımız Şanlıurfa’daki projelerle ilgileniyor ve yeni projeler noktasında şehrimizi yakından takip ediyor. Kendisine şehrimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

“Birçok proje gerçekleştireceğiz”

Bakan Kurum ise, kadim şehir Şanlıurfa’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sabahtan itibaren Şanlıurfa’yı yakından ilgilendiren birçok proje hakkında çalışmalar yaptıklarını anlatan Bakan Kurum, “Birçok proje üzerinde kararlar aldık. Ben, başta sayın Şanlıurfa  Büyükşehir Belediyesi başkanımıza bu süreçte Şanlıurfa’ya verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten Şanlıurfa’da yapılması gereken dönüşüm projeleri olsun, park bahçeler olsun çok güzel çalışmalar sergilenmiş. Allah razı olsun kendisinden. İnşallah yeni dönemde de başkanımızın başarılarının üzerine yeni başarılar eklemek üzere Urfa’mızı hak ettiği noktaya çıkarmak adına bir çok proje gerçekleştireceğiz. Bizler de Bakanlık olarak projelerimizin takipçisi ve destekçisi olacağız” diye konuştu

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla