Ana SayfaGündemBaşkan Aktaş, “Gençlere daha güzel bir gelecek hedefliyoruz”

Başkan Aktaş, “Gençlere daha güzel bir gelecek hedefliyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Asımın Nesli Gençlik Buluşmaları’nda, lise öğrencilerine, geleceğe ilişkin tavsiyeler verdi. Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere daha güzel bir gelecek hazırlamak adına çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

‘Asımın Nesli Gençlik Buluşmaları’ Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlendi. İlk konuşmacı Ömer Kaptan, gençlerle ‘Tarih Sohbetleri’nde bir araya geldi. Kestel Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa bini aşkın lise öğrencisi katılım gösterdi.

Gençler değerlerine önem vermeli

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ömer Kaptan’ı verimli sunumundan dolayı tebrik etti. Kendisine yeşil Türbe çinisi hediye etti. Başkan Aktaş ‘Asımın Nesli Buluşmaları’nın önemli olduğunu da belirtti. Bu konferansların, gençlere kendilerini geliştirme fırsatı sunduğunu ifade etti. “Gençlerimizin hayata dair hedefleri ve heyecanları var. Gençlerin bugünden geleceğe dair hedef koymaları ve o doğrultuda çalışmaları önemli” diye konuştu.

Başkan Aktaş, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Artık Türkiye bütün dünya ile entegre oluyor. Gençlerimiz kendilerine sunulan imkanlara sahip çıksınlar. Gençlerimizin yetişmeleri, iyi okullarda okumaları için yüzlerce proje gerçekleştiriyoruz. Gençlik merkezleri yapıyoruz.” diye konuştu. ‘Asımın Nesli Buluşmaları’, önümüzdeki  aylarda da birçok farklı konu ve konuklarla devam edecek. https://www.ozelkalem.com.tr/

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla