Ana SayfaGündemSaffet Acar İYİ Parti’den adaylığını açıkladı

Saffet Acar İYİ Parti’den adaylığını açıkladı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, ilçe belediye başkanlığına yeniden aday olduğunu belirterek, İYİ Parti’den adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret etti. Partililer ve Acar, belediye meclis salonunda görüştü. İYİ Parti İlçe Başkanı Öztürk, partinin yeni ilçe yönetim kurulu olarak nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve bundan bahtiyar olduklarını ifade etti. Buraya gelişlerinin iki önemli nedeninin olduğunu dile getiren Öztürk, “Birincisi İYİ Parti’nin Belediye Başkanı olarak size nezaket ziyaretinde bulunmak ve hizmetleriniz için, Partimizi temsil ettiğiniz için teşekkür etmektir. Öncelikle Yeni Yönetimin Kurulumuz adına Genel Merkez Yetkililerimize, İl Başkanımıza ve şahsınıza bize duyduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederim. Kuruluşumuzu tamamladık. Teşkilat binamızı açtık. İlk toplantımızı büyük bir katılımla bugün yaptık. Yürüyeceğimiz yolu, ilkelerimizi ve ülkülerimizi birbirimizle paylaştık. Hedefimiz toplumumuzun tamamını kucaklamaktır, hiçbir hemşehrimizi ötelemeden kucaklayacağız. Dinar’ın, ülkemizin daha iyi olması için üzerimize düşeni sabır, hoşgörü ve fedakârlıkla yapacağız” dedi.

“Halkın duygularına tercüman olduk”

Ziyaretlerinin ikinci bir sebebinin ise halkın duygularına tercüman olmak olduğunu anlatan Öztürk, “İYİ Parti mensuplarının vazgeçemeyeceği ilkeleri vardır. Samimiyet, fedakârlık bizim vazgeçemeyeceğimiz ilkelerimizdir. Bir de sevdamız var, bizi bir araya getiren bir sevdamız var. Bu sevda Türkiye sevdasıdır, bu sevda Dinar sevdasıdır. Biz beş bin yıllık bir milletiz. Halkımızın huzuru, güveni, kardeşliği için her şeyin en iyisine layık olan halkımıza hizmet için Dinar sevdalısı başkanımızla övünüyoruz. Sokakta bize başkanınız kim diye sormuyorlar, ‘Saffet Başkan Başkanlığını ne zaman açıklıyor’, diye soruyorlar. Zaman daraldı, adaylık süreci Cuma günü bitiyor. Biz bugün Saffet Acar, ‘İYİ Parti Dinar Teşkilatının adayıdır’ diye teklif kararımızı, karar altına aldık. Başka isim düşünmedik, hiç böyle bir şeyi gündeme almadık. Daha İYİ bir Dinar için arz ederiz” diye konuştu.

“10 yıl içinde 10 gün izin kullanmadım”

9 Mart 2009 ‘da ilk defa belediye başkanlığı seçimlerinde gönül dostlarının oylarıyla belediyeyi aldıklarını anlatan Başkan Acar ise, “5 yılımızı çok başarılı bir şekilde yine birlik ve beraberlik içerisinde geçirdik. 30 Mart 2014 seçimlerinde siz değerli dostlarımız yine Dinar’da özverili gönül dostlarımızın sayesinde oylarımızı artırarak birinci defa yüzde 51 ikinci defa yüzde 60 oyla ikinci kez belediyeyi kazandık. Tabi ikinci dönemimizi bitirmemize şurada 3 veya 3 buçuk ay kaldı. Bu zamana kadar gerçekten çok iyi şeyler yapmaya gayret gösterdik. 10 yıl içerisinde 10 gün izin kullanmadım. Hergün sabah ezanında kalktım, gece yarısına kadar acaba Dinarıma, ilçeme ve insanlara nasıl faydalı olabilirim diye elimden geldiğince, dilimin döndüğünce, gücümün yettiğince hizmet etmeye çalıştım” ifadelerinde bulundu.

“Heba olmasına gönlüm razı olmadı”

Yakında 31 Mart 2019 seçimlerinin olacağını anımsatan Acar, şunları söyledi: “Bu seçimlerle alakalı herhangi bir tasarrufum olmayacağını söyledim. Çünkü ben hep şunu söylüyorum ölçü; her şeyi yapacaksınız yerinde, zamanında ve kararında. Dedim ki benim ölçüm buraya kadar olmalı ama geldiğimiz noktada hakikaten bu kadar emeği de birilerine bırakıp da heba olmasına gönlüm razı olmadı.”

 Yerel seçimler yaklaşırkentüm gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Yerel seçimler 2019 için derlediğimiz son dakika haberleri takip ediniz. Yerel yönetim haberleri arasındankalitesiyle sıyrılan www.ozelkalem.com.tr olarak kaliteli yerel yönetimler son dakika haberleri ile bir tık uzağınızdayız.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla