Ana SayfaYaşamBeylikdüzü'nde 'apartman görevlileri' için sosyal tesis açıldı

Beylikdüzü’nde ‘apartman görevlileri’ için sosyal tesis açıldı

Beylikdüzü Belediyesince, kentin yükünü en çok çeken meslek gruplarından olan apartman görevlileri için sosyal tesis açıldı.

Beylikdüzü Belediyesi, yeni bir çalışmaya daha imza attı. Belediye, kentin yükünü en çok çeken apartman görevlileri için sosyal tesis açtı. Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi ile apartman görevlileri, aileleriyle ve meslektaşlarıyla birlikte mutlu ve huzurlu zaman geçirecekleri bir sosyal tesise kavuşmuş olacak.

Tesisin açılışı törenle yapıldı. Törene, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP il ve ilçe protokolü ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Dereağzı Mahallesi Korukent Caddesi’nde açılan sosyal tesis apartman görevlileri tarafından tam not aldı.

“Minik ama işlevli bir tesis”

Tesisle ilgili konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Burası apartman görevlilerinin huzurla vakit geçirebilecekleri dinlenebilecekleri bir yer olacak. Herkesin apartman görevlilerinin yanında olmasını istiyorum. Burası minik gözükse de işlevi çok büyük bir yer” diye konuştu.

Açılışta konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise, projenin Türkiye’ye örnek olduğunu dile getirdi.

Program, apartman görevlilerine sertifika dağıtılması sonrası kesilen açılış kurdelesi ile sona erdi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla