Ana SayfaGündemBİLARDO ŞAMPİYONASI HEYECANI MERAM’DA GERÇEKLEŞTİ

BİLARDO ŞAMPİYONASI HEYECANI MERAM’DA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Bilardo Federasyonu Konya İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen “3 Bant Bilardo İl Birinciliği” turnuvası Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde düzenlendi.

Turnuvaya toplam 106 sporcunun katıldı. Düzenlenen turnuvada  birbirinden heyecanlı karşılaşmalar gerçekleşti.   Turnuva yoğun ilgi gördü ve oldukça çekişmeli geçti. Turnuvanın sonunda Ali Kıyak birinci, Serdal Semen ikinci, Semih Çörekçioğlu ve İbrahim Çetin üçüncülüğü paylaştı. Dereceye giren sporculara kupa verildi. Ayrıca dereceye giren sporcular 19 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil edecekler.

Gerçekleştirilen turnuvanın detayları hakkında açıklama yapan Türkiye Bilardo Federasyonu Konya İl Temsilcisi Erdoğan Avcı, 7 Ocak’ta başlayan ve 10 gün süren turnuvanın oldukça çekişmeli geçtiğini belirtti. Bilardonun okul sporlarına katılmasıyla ülkemizde çıtasının oldukça yükseldiğini söyleyen  Avcı, “Konya’da da lisanslı sporcu sayısının hızla yükselmektedir. Kentimizde 300’ün üzerinde Pool(Cepli) ve 3 bant lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Türkiye geneli il şampiyonalarında  100’ün üzerinde katılımı olan birkaç ilden biriyiz. Sadece bu sayılar bile bu kentin bilardoyu ne kadar sevdiğinin ve değer verdiğinin en önemli göstergesidir” dedi.

Erdoğan Avcı, sözlerine şu şekilde devam etti; “Yılın ilk ‘3 Bant Bilardo İl Birinciliği’ni, Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde gerçekleştirdik. Bu noktada bilardo sporuna ve sporcularımıza verdiği destekten dolayı Meram Belediyesine ve Belediye Başkanı Sayın Fatma Toru hanımefendiye teşekkürlerimi iletmek isterim.” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla