Ana SayfaGündemBin bir emekle

Bin bir emekle

Bin bir emekle, başına kötü bir şey gelmesin diye üstüne titreyerek, başarılı olsun diye çalışıp didinerek, sevilsin sayılsın diye iyilikle terbiye ederek, onun için her zorluğa göğüs gererek oğullarını kızlarını büyütenler bilirler; zordur çocuk yetiştirmek. Özelkalem de bizim çocuğumuz. Elimize aldığımız ilk günden beri en büyük dileğimiz onun cesur, iyi yürekli, çalışkan, akıllı, haysiyetli bir dergi olmasıydı; yüzümüzü kara çıkarmadı.

Çabamız, başı göğe ersin diye değil, aklı her şeye ersin, elinden güzellikler gelsin diyeydi; bizi utandırmadı. Çocuklarının büyüdüğüne, okulları bitirdiğine, gelinlik kız ya da dağ gibi asker olduğuna, eli ekmek tuttuğuna inanamayan anne babalar gibiyiz şimdi; Özelkalem 110. sayısına geldi. Sadece kendisi büyümekle kalmadı, Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni’nin de 10. yılına ulaşmasını, her geçen yıl kentten kente yayılan daha büyük bir heyecana dönüşmesini ve hatta şimdi bu heyecanın başka ülkelere de taşmasını sağladı.

Üstelik de Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri’ni bu yıl yalnızca ödül töreni olarak değil, gün boyu sürecek bir Yerel Yönetim Zirvesi olarak gerçekleştireceğiz ve bu da Özelkalem’in bunca zaman kat ettiği yolun anlamlı bir göstergesi.

Çocuğumuz güzel güzel büyüdü, her kenti çok sevdi, kentlerde yapılan her güzel yatırım için büyük bir coşkuyla sevindi, yerel yöneticilerimizle bir araya gelip kentleri hakkında uzun uzun sohbet ettikçe yeni şeyler öğrendi, dünyanın başka kentlerine de merakla ve ilgiyle baktı oralarda neler olduğunu görebilmek için. Büyürken çok güzel bir işi de başardı ve yerel yöneticiler için yeri apayrı olan bir ödül kazandırdı.

Özelkalem Dergisi’ni bundan sonra da aynı sevgi, aynı prensipler, aynı tarafsızlık ve aynı özenle büyütmeye devam edeceğiz.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla