Ana SayfaYaşamÇankırılı çocukların, 'Çocuk Meclisi' heyecanı

Çankırılı çocukların, ‘Çocuk Meclisi’ heyecanı

Çankırı Belediyesi 15’inci Dönem Çocuk Meclisi, mazbata heyecanıyla işbaşı yaptı. Yapılan seçimin ardından mazbatalarını alan 195 asil üye Çocuk Meclisi’nde resmen göreve başladı.

Çankırı Belediyesi, çocukların mazbata heyecanına sahne oldu. Belediyenin 15’inci Dönem Çocuk Meclisi için yapılan seçimlerin ardından 195 asil üye için mazbata töreni düzenlendi. Törene, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli, Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Berra Yıldız, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Çocuk Meclisi üyeleri ve aileleri katıldı.

“Çocukların tavsiyelerini bekliyoruz”

Tören, Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Berra Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından konuşan Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çocuk Meclisi’nin 15. Döneminde görev alan başkanını, yönetim kurulunu ve tüm üyelerini kutlayarak yeni dönemde aktif ve başarılı bir çalışma süreci diledi. Başkan Boz, çocukların demokrasiyle tanıştığı, kent yönetimine doğrudan katkı sağladığı Çocuk Meclisi’ne başarılar diledi. Başkan Boz, en önemli hedeflerinden birisinin çocukların özgüveni yüksek, çevrelerinde örnek, arkadaşları arasında lider duruşu ile saygın, çevreye ve büyüklerine saygılı, hayvan sevgisi ile bezenmiş, günümüzün en çok ihtiyacı olan milli ve manevi değerlerimize bağlı, merhamet ve hoşgörü değerleri ile yoğurulmuş bir şekilde yetişmelerine katkı vermek olduğunu ifade etti. Boz, Çocuk Meclisi’nin yeni dönemde de şehirle ilgili tavsiyelerini beklediğini söyledi.

Konuşmaların ardından mazbatalarını alan 195 asi üye Çocuk Meclisi’ndeki görevlerine resmen başladı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla