Ana SayfaYapım OnarımEski Bayramyeri döşenecek 4 bin metrekare taş ile yenilecek

Eski Bayramyeri döşenecek 4 bin metrekare taş ile yenilecek

Balıkesir’in Edremit İlçe Belediyesi, Eski Bayramyeri Caddesi’ne 4 bin metrekare taş döşeyecek. Caddede yağmur suyu hatları da yapılacak.

Edremit ilçesinin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Eski Bayramyeri Caddesi yenileniyor. Edremit Belediyesi başlattığı çalışmayla yıllardır çeşitli sorunların yaşandığı caddeyi düzenlemek için kolları sıvadı. Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Eski Bayramyeri Gümrük Meydanı arasında olan caddede düzenleme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, parke taş kaplama çalışmaları için bozuk olan yollar söküldükten sonra caddeye toplamda 4 bin metrekare taş döşenecek. Bununla birlikte yağmur suyu hatları da yapılacak.

“Sorunlar tarihe karışacak”

İlçede alt ve üst yapı sorunlarının tarihe karışacağını belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Edremit’te 30 yıla yakın bir zaman aşılamayan sorunları güçlü bir belediye olarak aştık. Edremit artık sorunları ve yaptığı hatalarla değil, yenilikleri ve güzellikleriyle anılacak. Bu tarihi cadde ve sokaklarımızda da bu düzenlemeleri tamamlayarak çağdaş ve modern kente yakışır bir hale getireceğiz” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla