Ana SayfaSosyal sorumlulukEskişehir Büyükşehir Belediyesi ücretsiz diş sağlığı hizmeti veriyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ücretsiz diş sağlığı hizmeti veriyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündüz Yaşam Merkezi’nden hizmet alan vatandaşlara ücretsiz diş sağlığı hizmeti de veriyor. Merkezde, protez ve kaplama dışındaki tüm tedaviler yapılıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, zihinsel engelli, otizmli ve alzheimerlı vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için Gündüz Yaşam Merkezi’nde çalışmalarına devam ediyor. Merkez, yıl boyunca 18 yaş ve üzeri zihinsel engelli bireylere spor, müzik, drama, mutfak, el işi gibi atölyelerle güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyor. Merkez, dişçi hizmetiyle de merkezden yararlanan bireylerin diş tedavilerini gerçekleştiriyor. Belediye, bugüne kadar 28 zihinsel engelli, otizmli ve alzheirmerlının tedavisini tamamladı. Büyükşehir Belediyesi diş hekimi 7 kişinin daha diş tedavisinin devam ettiğini belirtti.

Protez ve kaplama dışındaki tüm tedaviler yapılıyor

Yetkililer, diş tedavisi için bilgi ve randevu almak isteyen vatandaşların 0222 231 32 25 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti. Yetkililer, protez ve kaplama yapımı haricinde tüm tedavileri gerçekleştirebildiklerini, sadece engelli bireylerin değil tüm Eskişehirlilerin yaş sınırlaması olmaksızın merkezden yararlanabileceklerini belirttiler.

BENZER HABERLER

2 YORUMLAR

  1. Merhabalar ben %50 engelli biriyim diş tefavimi bünyenizde ücretsiz yaptırabiliyormuyum acaba bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla