Ana SayfaEğitimGebze Belediyesi 7 bin öğrenciye bisiklet dağıtıyor

Gebze Belediyesi 7 bin öğrenciye bisiklet dağıtıyor

Kocaeli’nin Gebze Belediyesi, ilçede bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla 5’inci sınıflarda eğitim gören 7 bin öğrenciye bisiklet armağan ediyor.

Geçen yıl binlerce bisikleti Gebzeli öğrencilere armağan eden Gebze Belediyesi bu yıl da okullarda düzenlenen törenlerle öğrencilere bisiklet hediye ediyor. Farabi Ortaokulu, Adem Yavuz Ortaokulu ve Mimar Sinan Ortaokulu’nda bisiklet dağıtım törenleri düzenlendi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, okullara gelişinde öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Öğrencilere trafik kuralları uyarısı

Öğrencilerle, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Köşker, “Siz değerli evlatlarımız yarının aydınlık Türkiye’sinin teminatısınız. Tüm imkanlarımızla sizlerin yanında ve destekçisi olmaya gayret gösterdik. Bundan sonra da sürdüreceğiz. Tüm projelerimizin ve çalışmalarımızın temelinde var olan genç kardeşlerimizden bizlerin beklentisi sahip olduğunuz en kıymetli sermaye olan zamanı iyi değerlendirmeniz. Bunun yanı sıra kendinizi en güzel şekilde geleceğe hazırlamanız, yetiştirmeniz. Bu vesileyle 44 okulumuzda 5’inci sınıf öğrencisi 7 bin evladımıza armağan edeceğimiz bisikletleri, trafik kurallarına uyarak, kazasız belasız kullanmanızı rabbimden temenni ediyorum. Güle güle kullanın” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla