Ana SayfaSosyal sorumlulukİBB Yaz İzci Kampı başladı... Binlerce izci yetiştiriliyor....

İBB Yaz İzci Kampı başladı… Binlerce izci yetiştiriliyor….

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Yaz İzci Kampı ile binlerce izci yetiştiriyor. Kampta, 10-15 yaş arası çocuklar A’dan Z’ye izciliği öğreniyor.

İBB’nin binlerce izci yetiştirdiği Yaz İzci Kampı başladı. 9 Eylül’e kadar birer haftalık eğitimlerle 10 dönem şeklinde düzenlenecek kampta, 10-15 yaş arası çocuklar izcilik faaliyetlerini öğreniyor. Çocuklar bunun yanı sıra çadır kurma, ateş yakma, ilkyardım, telsiz ve haberleşme, çevre ve orman gibi konularda eğitimler alacak. Kampı, Türkiye İzcilik Federasyonu iş birliğinde düzenleniyor.

Kampın ilk dönemine yaklaşık bin çocuk katıldı. Çocuklar, kamp süresince, izcilik eğitimleri almanın yanı sıra, kişisel gelişim, okçuluk, kano ve kürek, trafik eğitimleri, itfaiye ve yangın eğitimleri, resim, müzik, drama, yüzme, bisiklet, binicilik, badminton, tırmanma, hayvan bakımı, ebru, atıcılık ve oryantiring gibi bireysel ve takım etkinliklerine katılma imkanı bulacak.

İBB’den 24 saat hizmet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Yaz İzci Kampı’na farklı birimleri ile hizmet veriyor. Kampta yemekten sağlığa, barınmadan temizliğe kadar tüm ihtiyacını karşılayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi acil durumlara müdahale edebilmek için daimi olarak ambulans, doktor, güvenlik ile sağlık ekibi ve itfaiye gibi müdahale ekiplerini 24 saat boyunca kampta hazır bulunduruyor.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla