Ana SayfaGündemAziz Kocaoğlu: "Daha buradayız, kızdım gitmiyorum"

Aziz Kocaoğlu: “Daha buradayız, kızdım gitmiyorum”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, adaylığını 6 ay önce açıklayacağını belirterek, “İki dönem daha buradayız. Kızdım, gitmiyorum”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gazetecilerle bir araya gelerek kent gündemini değerlendirdi. Gazetecilerin, “aday olacak mısınız sorusu” üzerine adaylık konusundaki kararı için her zaman 6 ay kuralını hatırlatan Kocaoğlu, yeni dönem için esprili bir dille, “Açıklarız. İki dönem daha buradayız. Kızdım, gitmiyorum” ifadelerini kullandı.

Eleştirilere yanıt verdi

Toplantıda tramvayla ilgili eleştirilere yanıt veren Kocaoğlu, “Bazı arkadaşlar tramvay konusuna takıldı. AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, ‘Bir iki kamuoyu yoklaması yapılsa tramvaydan memnun olan sayısı 5-10’u geçmez, tramvay trafiği alt üst etti’ gibi yorumlarda bulunmuş. Tramvayın kente getirdiği katkı, 130-140 civarında otobüsün hattan çekilmesiyle daha iyi anlaşılacak. Tramvaydan memnun olmama tek tük olabilir ama şikayet almıyoruz” diye konuştu.

“Gönderilen paralar kayıtlı”

“Mahalli İdareler tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne para gönderilmektedir, paralar nereye gidiyor? diyorlar” dediklerini belirten Kocaoğlu, “Bunun gönderilmediğini söylemek koca bir yalandır. Muhasebe kayıtlarında hepsi var. Ne Veysel Hoca’nın ne de Aziz Kocaoğlu’nun cebi burası. Müfettişler gelir, Sayıştay her sene gelir inceler. Bir Bakan’a Ramazan günü, oruç ağzıyla hiç yakışmaz. Bizim yalancı olup olmadığımızı herkes bilir” dedi.

“İnce ile bu işler çözülür”

CHP Adayı Muharrem İnce ile ilgili görüşlerini aktaran Kocaoğlu, “Sayın Başbakanla 14 senedir çalışmalar yaptık. Projeler için randevu alamıyoruz. Son zamanlarda projelerimizi hızlandırmıyor. Buca metrosunun onayını bekliyoruz. Mavişehir’e vapur iskelesi yapılacak bekliyoruz, para pul değil imza. Randevu işinden de vazgeçtim artık. Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olmadan bu sorunlar çözülmez” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla