Ana SayfaKentsel DönüşümUnkapanı Yaşam Merkezi'nin temeli haziranda atılacak

Unkapanı Yaşam Merkezi’nin temeli haziranda atılacak

Samsun’da İlkadım Belediyesi tarafından yaptırılacak Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi’nin resmi temel atma töreni Haziran’ın ilk haftası yapılacak.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı’na büyük değer katacak Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi’nin temelinin haziranda atılacağını duyurdu. Tok, Unkapanı Mahallesi’nde büyük değişim yaşanacağını söyleyedi. Tok, “Kökçüoğlu ve Hastane Mahallelerimiz için hazırladığımız kentsel dönüşüm çalışmaları çok güzel bir netice ile sonuçlandı. Yeni Yaşam ve Kültür Merkezimiz de yerinde dönüşüme örnek ve önayak olacak bir proje kimliği taşıyor. 4 yıl gibi kısa bir süreye sığdırdığımız dev projelerimizden biri olacak olan merkezin geçtiğimiz aylarda inşaatına başladık. Bu merkezimiz, konumu ve hizmetleri itibarı ile İlkadım’a büyük değer katacak” dedi.

Tok, merkezin 250 araçlık otoparka sahip olacak aktardı. Tok, “Kültür merkezinde dükkanlar, kadınlar yaşam merkezi, hanım kardeşlerimize özel spor salonu, düğün ve toplantı salonu ve kültür merkezimiz yer alacak. Bu yıl sonuna yetiştirmeyi planladığımız projemizin temel atma merasimini de haziran ayının ilk haftasına planladık. Şimdiden hemşehrilerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtirim” diye konuştu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla