Ana SayfaGündemKadıköy Belediyesi, 34. kuruluş yıldönümünü kutladı

Kadıköy Belediyesi, 34. kuruluş yıldönümünü kutladı

İstanbul’un Kadıköy Belediyesi 34’üncü kuruluş yıldönümü, Moğollar grubu ile Hayko Cepkin’in coşkulu konseriyle kutladı.

Kadıköy Belediyesi, 34. kuruluş yıldönümünü Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlediği bir programla kutladı. Geceye, Kadıköy Belediyesi çalışanları ve Kadıköylüler katıldı. Gecede bu yıl 50’nci sanat yılını kutlayan Moğollar grubu ile Hayko Cepkin sahne aldı.

“Türkiye’ye hitap eden bir ilçede yaşıyoruz”

Gecede konuşma yapan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Biz Kadıköy Belediyesi çalışanları hep birlikte iyi bir ekibiz. 4 yıl boyunca Kadıköy’ün ve birlikte çalışmanın verdiği duygu, sevgi, barış, içtenlik ile birçok proje gerçekleştirdik. Yüzlerce sanatçısı, müzisyeni, tiyatrosu, öğretmeni, akademisyeni kısaca her meslekten insanın olduğu ve Türkiye’ye hizmet ettiği bir ilçede yaşıyoruz. Yani kısacası sadece Kadıköy’e, İstanbul’a değil Türkiye’ye hitap eden bir ilçede yaşıyoruz. Bu ilçede vatandaşlara hizmet etmek ve onlarla birlikte projeler yapmak hem çok kolay hem de çok zor. Biz zordan başladık. Herkesin düşüncesini ve katkısını alarak bütün projelerimizi hayata geçirdik ve yapmaya devam edeceğiz. Bu küçük projeler yayıldıkça, ülkenin her tarafında iyimserlik, umut, aşk, sevgi ve gelecekle ilgili ışık olacaktır. Biz aslında küçük hikayelerin büyükleri değil, Kadıköy’deki büyük hikayelerin birer küçük bireyleriyiz. Hepimiz bir araya gelip, birlikte aynı tabloyu aydınlattığımızda çok güzel bir Kadıköy, çok güzel bir İstanbul, çok güzel bir Türkiye tablosu çıkıyor” dedi.

Kılçdaroğlu’ndan kutlama mesajı

Gecede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdıroğlu’nun kutlama mesajı okundu. Kılıçdaroğlu mesajında, “Kadıköylü vatandaşlarımıza, artarak devam edeceğine inandığım hizmetler için Kadıköy Belediyesi’ne, çalışmalarında emeğini esirgemeyen ekip arkadaşlarına başarılar dilerim. Bu vesile ile geceye katılan Kadıköylülere ve bu güzel birlikteliği paylaşan konuklara, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.

Belediye çalışanları sahne aldı

Gecenin özel konukları 50’nci yılına giren Moğollar grubu ve onlarla aynı sahneyi paylaşan Hayko Cepkin oldu. Sanatçılar seslendirdikleri eserlerle salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattılar.Gecenin en neşeli anları, belediye birimlerinin kendi aralarında düzenlediği skeç yarışması oldu. Farklı müdürlüklerde görev yapan belediye çalışanlarının gündelik hayata, belediyenin işleyişine yönelik esprili dille kaleme aldıkları skeçler yine çalışanlar tarafından canlandırılmıştı. Belediye çalışanları ve Kadıköy Tiyatrolar Platformu’nun değerlendirmesi ile sonuçlanan yarışmanın birincisi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü oldu. Birincilere Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu tarafından plaket takdim edildi. Gecede, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarının düzenlediği perküsyon gösterisi de büyük beğeni topladı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla