Ana SayfaUlaşımKlimalı belediye otobüsleri Kızıldağ Yaylası seferine başlıyor

Klimalı belediye otobüsleri Kızıldağ Yaylası seferine başlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesinin klimalı otobüsleri, merkeze 78 kilometre uzaklıktaki Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası seferlerine başlıyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda çok koltuklu klimalı otobüslerle ilçeler arasında toplu taşıma hizmetlerini sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların yaylalara ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla planlama yaptı. Yayla sezonunun açılmasıyla birlikte Kozan’ın Horzum ve Pozantı’nın Akçatekir yaylasına düzenli otobüs seferleri düzenledi. Adana Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetini Karaiası’nın Kızıldağ Yaylası’na da yansıttı.

Seferler 5.30’da başlayacak

Ulaşım Daire Başkanlığının planlamasına göre otobüs seferleri Kızıldağ Çifte Minare Camisi arasında gerçekleştirilecek. İlk otobüs, sabah 05.30’da Kızıldağ’dan kent merkezine hareket edecek. İkinci sefer ise Çifte Minare Camii önündeki durak saat 17.30’da başlayacak. Vatandaşlar, Kızıldağ Adana arasında hizmet verecek belediye otobüslerinden 6.75 lira ücret ödeyerek yararlanabilecek.

Şehit, gazi yakınları, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar ise ücretsiz kartları ile seyahat edebilecek.

Vatandaşlardan belediyeye teşekkür

Kızıldağlı vatandaşlar ise, hizmetten memnun olduklarını belirtti. Vatandaşlar, uzun zamandır ulaşım konusunda sıkıntı çektiklerini ifade etti. Bu hizmetle bu sıkıntılarının ortadan kalkacağını dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla