Ana SayfaGündemSüleymanpaşalı çocuklar 'Kod Akademi' ile uzayda yaşamı tasarlıyor

Süleymanpaşalı çocuklar ‘Kod Akademi’ ile uzayda yaşamı tasarlıyor

Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat önümüzdeki günlerde Tekirdağ’ı First Lego Lig’de temsil edecek olan Süleymanpaşa Belediyesi Kod Akademi Çocuk Stem Lab takımı ile bir araya geldi.

Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen organizasyonda Teknopasha adını verdikleri ekipleri ile uzaya gidildiğinde neler yapılabileceği konusunda proje hazırlayan ve her geçen gün projelerini geliştiren Süleymanpaşa Belediyesi Kod Akademi Çocuk Stem Lab takımı, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile uzayda yaşam projelerinin detaylarını paylaştı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Kod Akademi Çocuk Stem Lab takımı projesini çok beğendiğini dile getirdi. Eşkinat, “Onlar için boş zaman kavramı yok. Onlar için kötü alışkanlık, gereksiz uğraşlar söz konusu olamaz. Onlar çok şanslı çünkü yolları, toplam öğrenci sayısı 2000’i aşan Süleymanpaşa Belediyesi kod akademisi ile kesişti. Atölyemizde düşünüp tasarlıyor ve üretiyorlar. Uzaya gidildiğinde neler yapılabileceği konusunda projelerini her geçen gün daha iyi bir noktaya getiriyorlar. Onlar Süleymanpaşa’nın çocukları, onlar farklı” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla