Ana SayfaSpor155 sporcu Kurtuluş Kupası için pedal çevirdi

155 sporcu Kurtuluş Kupası için pedal çevirdi

Gaziantep’in Şahinbey İlçe Belediyesince 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurtuluş Kupası Bisiklet Yarışması’nda 155 sporcu pedal çevirdi.

Şahinbey Belediyesi, Gençlik, Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen “Gaziantep Kurtuluş Kupası Bisiklet Yarışması” düzenlendi. Yarışmaya, 155 sporcu katıldı. Sporcular, kupayı alabilmek için kıyasıya yarıştı.

“Emeği geçenlere teşekkür ederim”

Gençlik Spor Kulübü Bisiklet Antrenörü Yunus Derkin, organizasyondan dolayı memnun olduklarını belirtti. Bu yarışmanın Gaziantep için güzel bir organizasyon olduğunu belirten Derkin, “Bu yarışmaya yaklaşık 155 sporcu, 4 okul, 9 spor kulübü katıldı. Emeği geçenlere çok çok teşekkür ediyorum. Bunun yanında büyük destekleri olan Şahinbey Belediyesi’ne ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“Bu organizasyonlar bizleri mutlu ediyor”

Gaziantep Bisiklet Kulübü Sporcusu Erkan Güngör ise,  bisiklet yarışlarının daha sık yapılması gerektiğini ifade etti. Güngör, organizasyonun yağmura ve olumsuz hava koşullarına rağmen devam etmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Güngör, “Çünkü uzun zamandır bunu bekliyorduk. Bu tür organizasyonlara teşvik edilmesi için daha fazla yapılması gerektiğini düşünüyorum. Burada ortam da çok güzel, başka illerden de katılım var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla