Ana SayfaTarımKayseri'de Mantar Üretim Tesisi kiraya verilecek

Kayseri’de Mantar Üretim Tesisi kiraya verilecek

Kayseri’nin Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediyeye ait olan Mantar Üretim Tesisi ile bir iş yerini daha kiraya vereceklerini belirtti.

Kayseri’nin Melikgazi Belediyesi, istihdamı arttırmak ve vatandaşların kendi işlerini kurabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, mülkiyeti belediyeye ait olan Mantar Üretim Tesisi ve bir iş yerinin ihale ile kiraya verilecek.

“İş kurmak isteyenler için fırsat”

Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, bunun iş kurmak ve iş yerini açmak isteyenler için bir fırsat olduğunu belirtti. İhale ile de ekonomide hareketlilik sağlanacağını dile getiren Büyükkılıç, “Mülkiyeti belediyemize ait olan Mantar Üretim Tesisi ile bir iş yerini daha ihale ile kiraya vereceğiz. Böylece hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturuyoruz, hem de piyasadaki iş yeri darlığını hafifleterek ekonomiye ve istihdama hareketlilik kazandırıyoruz“ dedi.

“Tarıma destek olacağız”

Büyükkılıç, Turan Mahallesi’nde yer alan Mantar Üretim Tesisi’nin tarıma ve bölge kalkınmasına iyi bir örnek proje olduğunu ifade etti. Tarıma destek olacaklarını anlatan Büyükkılıç, kiraya verilecek iş yerlerinin girişimciler için önemli olduğunu aktardı.

“İhale 25 Aralık Salı günü yapılacak”

Dr. Büyükkılıç, Mantar Üretim Tesisi ile Erenköy Mahallesindeki iş yeri ihalesinin 25 Aralık 2018 Salı günü yapacaklarını bildirdi. Büyükkılıç, kiralardan elde edilecek gelir ile Melikgazi İlçesine spor alanları, park ve bahçeler, Kapalı Semt Pazar yerleri, otoparklar ve sosyal konutlar inşa edileceğini belirtti.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla