Ana SayfaGündemMenderes Belediye Başkanı Bülent Soylu Seçim Startını Verdi

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu Seçim Startını Verdi

Geçtiğimiz günlerde 2019 yerel seçimleri aday tanıtım toplantısı için Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir’e gelmişti. Gerçekleştirdiği toplantının ardından Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da seçim çalışmaları için startı verdi. Başkan Soylu doğup büyüdüğü köy olan Oğlananası’ndan başladı. Cumhur İttifakının ortak adayı olan Başkan Bülent Soylu’nun seçim çalışmalarına AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ve MHP İlçe Başkanı Önder Böncü de yer aldı.

Aday tanıtım toplantısı Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleşmişti. Hemen ardından Başkan Soylu Oğlananas’ında gitti. Gerçekleşen buluşmada Başkan Soylu vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Köy meydanını boş bırakmayan vatandaşlar Başkan Soylu’ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Menderes Belediyesi için durmaksızın, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Bülent Soylu, “2014 yılında ilk seçim çalışmasına da burada Oğlananası’nda başlamıştım. Şimdide adaylığımızın açıklanmasının ardından Oğlananası’na gelip seçim çalışmalarımızı başlattık. Menderes için ilk günkü aşkla çalışmaya durmadan yorulmadan devam edeceğiz” diye konuştu.

Menderes halkı Başkan Soylu’ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Biz sözümüzü tuttuk

Başkan Soylu 2014 yılından bu yana kadar verdikleri tüm sözleri tuttuklarını da konuşmasına ekledi. “5 yıldır Menderes’imiz için ne söz verdiysek yerine getirdik. Menderes ilçemize hep ilkleri kazandırdık. Şimdi ise sırada Menderes’i İzmir’in merkezi yapmaya geliyoruz” dedi.

Birlik olma zamanı

Başkan Soylu tüm siyasi partilere gönül veren vatandaşlara da seslendi. “Kar tanelerin çığa dönüştüreceğiz. Gelin bir olalım, beraber olalım ilçemizi hep birlikte daha güzel yerlere taşıyalım” ifadelerini kullandı. https://www.ozelkalem.com.tr/

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla