Ana SayfaGündemMerkezefendi Belediyesi’nin Çocuklarına Basketbol Topu Bu Yıl Da Hediye

Merkezefendi Belediyesi’nin Çocuklarına Basketbol Topu Bu Yıl Da Hediye

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçe sınırları içerisindeki 8. sınıf öğrencileri için başlattığı  ‘Karneni getir, topunu götür’ projesi bu senede devam ediyor. Beş bin adet basketbol topunun öğrencilere hediye edileceği etkinlik 18 Ocak Cuma günü saat 11.00’de Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Etkinlikte akrobasi hareketleri ile ünlü ‘Karizma Show’ grubu da katılacak.

Merkezefendi Belediyesi sporun ve sporcunun dostu olan bir belediye. Merkezefendi Belediyesi’nin sınırları içerisinde eğitim gören 8. sınıf öğrencileri için gerçekleştirilen projede, 5 bin öğrenciye 5 bin basketbol topu hediye edilmesi planlanıyor. Törende ise öğrencilere basketbol toplarını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu hediye edecek. Öğrencilerin basketbol toplarını sahaya atarak renkli görüntüler ortaya çıkaracak.

Belediye Başkanı Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana eğitime ve spora hep destek olduk. Sporun ve sporcunun dostu olan belediyemizin 2 yıl önce başlattığı ‘Karneni getir, topunu götür’ projesinin bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğiz. Yarıyıl tatiline çıkacak olan çocuklarımızın karne heyecanlarına ortak olduğumuz basketbol şölenine tüm çocuklarımızı davet ediyorum” diye konuştu. https://www.ozelkalem.com.tr/

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla