Ana SayfaGündemSamsun Belediyesinin yeni başkanı Zihni Şahin oldu

Samsun Belediyesinin yeni başkanı Zihni Şahin oldu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın milletvekilliği aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından başkanlığa Zihni Şahin getirildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın milletvekilliği aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından, Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Meclis, Zihni Şahin’i, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçti. Büyükşehir Belediye Meclisinde 77 oyun 69’unu alan Zihni Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

“Verilen göreve layık olmaya çalışacağım”

Şahin, yeni görevinde başarıyla çalışmak için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti. Şahin, “Yusuf Bey, milletvekili aday adayı olduktan sonra boşalan yere partimiz beni aday gösterdi. Bize verilen bu göreve layık olmak için elimden geleni yapacağım. Zaten Samsun sevdalısı bir insanım. Bu kent benim her şeyim. Bugüne kadar Bafra’ya hizmet ettim. Yeni görevimde de Yusuf Bey’in bırakmış olduğu yerden hizmetlere devam edeceğiz. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacaklarımla alakalı belediyede arkadaşlarla toplantı yapacağım. Bir sunum alacağım. Belediyeler öyle her gün proje yapan bir kurum değildir. Belediyelerin önceden hazırlanan stratejik programları vardır. Bir dönemlik olarak hazırlanır. İlk olarak onları gözden geçireceğim. İlave olarak ne yapılabilir ne eklenebilir birlikte tespit edeceğiz. Yeni görevim vatana millete hayırlı olsun” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla