Ana SayfaUlaşımTokat'ta 'Meydan Projesi' çalışmalarında sona gelindi

Tokat’ta ‘Meydan Projesi’ çalışmalarında sona gelindi

Tokat’ta, “Meydan Projesi” çalışmaları sürüyor. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “35 yıldır Tokatımızın konuştuğu ve yapılmasıyla ilgili herkesin ortak kanaat belirttiği Meydan Projemizde yavaş yavaş sona geliyoruz” dedi.

Tokat Belediyesi tarafından yaklaşık 1,5 yıl önce başlayan ‘Meydan Projesi’nde sona geliniyor. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, ‘Meydan Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Eroğlu, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, ”Meydan projemiz şehrimizin önemli vizyon projelerinden bir tanesiydi. Birinci etap projemizi bitirmiştik ve ana cadde üzerindeki dükkânları yeni yerlerine taşımıştık. İkinci etap çalışmalarımız da eskiden Yeşilırmak İlköğretim Okulunun olduğu alanda devam ediyor. İkinci etap çalışmalarımızın amacı yaklaşık 4 bin metrekarelik bu alanın altının otopark, üstünün de meydan şeklinde tasarlanması ve yapılmasıydı. Geçtiğimiz şubat ayında burada da hem yıkım hem de temel atma işlemlerini gerçekleştirmiştik” dedi.

“Projenin kaba inşaatı bitti”

Meydanın kaba inşaatlarının tamamen bittiğini anlatan Eroğlu, “Meydanlık kısmın hemen altında otoparkımız da oluşturuldu. İnşallah hemen hızlı bir şekilde üst tarafta zemin, taş döşeme çalışmalarına da başlayacağız. Ardından da 45-50 gün gibi bir süre içerisinde projemizi tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Diğer taraftan devam eden üçüncü etap meydan projemizle ilgili kısmında birinci blok dükkânlarımız da bitti. Yakın zamanda orada eski dükkânların yıkımıyla beraber o meydanın açıldığını görmüş olacağız. 35 yıldır Tokatımızın konuştuğu ve yapılmasıyla ilgili herkesin ortak kanaat belirttiği Meydan Projemizde yavaş yavaş sona geliyoruz. Her güzel şey siz değerli hemşehrilerimiz için. Şehrimizin hem vizyonuna, hem gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Meydan Projemiz hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla