Ana SayfaSporÜmraniye Belediyesi el attı, Dudullu Spor Tesisi yenilendi

Ümraniye Belediyesi el attı, Dudullu Spor Tesisi yenilendi

Gençlerin daha sağlıklı ortamlarda spor yapması amacıyla kolları sıvayan Ümraniye Belediyesi, eskiyen Dudullu Spor Tesisi’ni yeniledi. Tesisin açılışı, Yaz Futbol Okulu kapanış töreni gerçekleştirildi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Gençleri sosyalleştiren kulüpler desteklenmeli” dedi.

Ümraniye Belediyesi, gençlerin daha sağlıklı ortamlarda spor yapmaları amacıyla yatırımlarını sürdürüyor. Belediye, bu çerçevede, eskiyen Dudullu Spor Tesisi için kolları sıvadı. Tesis, yapılan çalışmayla yepyeni bir görünüme kavuştu. Tesisin açılışı, Yaz Futbol Okulu’nun kapanış töreniyle birlikte yapıldı. Törene, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Dudulluspor Derneği Başkanı Ali Yazlı ile futbolcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Gençleri sosyalleştiren kulüpler desteklenmeli”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Biz hem Dudulluspor’a hem de Ümraniye’deki diğer amatör ve profesyonel kulüplerimize, gençlerimize elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Çünkü bu spor kulüpleri sadece sahada oynayan 11 kişi değil, o 11 kişinin arkasında birçok dalda yarışan gençler var. Okulları var, okullarda spor eğitimi alan gençler var. Kötü alışkanlıklardan ve disiplinsiz hayattan gençleri uzaklaştırıp, disiplinli bir hayata alıştıran, sosyalleştiren ve zihnen, bedenen gençleri sağlıklı hale getiren bu kulüplerin desteklenmesi lazım” dedi.

“Heyecanlı bir sezon geçirmeyi arzuladık”

Ümraniye Belediyesi olarak bütün kulüpleri desteklediklerini kaydeden Başkan Can, “Ümraniye’mizde çok başarılı spor kulüplerimiz var. Dudulluspor, her dalda yarışan Türkiye’deki tek spor kulübü. Bundan başka spor kulüplerimiz de var. Ümraniye spor amatör ligden başlayıp bugün Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 1.LİG’ de. Bugün açılışını yaptığımız Dudullu spor tesislerine de her zaman katkı sağlıyoruz. Bu sene de sahasını yenileyerek, çocukları daha şevkli, daha gayretli ve daha heyecanlı bir sezon geçirmelerini arzuladık” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla