Ana SayfaGündem2019 yılında 838 karara imza atıldı

2019 yılında 838 karara imza atıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından 2019 yılında toplam 838 karara imza atıldı. Son meclis toplantısında birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Zolan, “Yeni yılda da şehrimize hizmet etmek için çalışmaya devam edelim” dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 yılının son toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan toplantısının ikinci birleşimi olan son toplantıda 35 gündem maddesi görüşüldü. Başkan Zolan gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yaptığı konuşmada, Meclis’in 2019 yılında toplam 11 toplantı gerçekleştirdiğini söyledi. Bu yıl yapılan yerel seçimlerden dolayı Meclis’in 11 toplantı yaptığını kaydeden Zolan, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 11 toplantıda gerçekleştirdiği 23 birleşimde toplamda 789 karara imza attığını belirtti.

DEKSİ Genel Kurulu olarak 49 karara imza atıldı

Meclis’in  Genel Kurulu sıfatıyla yaptığı 5 toplantıda ise 49 karara imza attığını söyleyen Başkan Zolan, 2019 yılında Büyükşehir Meclisi ve DESKİ Genel Kurulu olarak toplamda 838 maddeyi karara bağladıklarını vurguladı.

“Birlik ve beraberlik çok önemli”

Başkan Zolan, 2019 yılında yapılan çalışmalardan dolayı tüm Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine teşekkür etti. “İnşallah yeni yılda da şehrimize hizmet etmek için çalışmaya devam edelim” diyen Zolan, “Birlik ve beraberlik çok önemli. Almış olduğumuz kararlar çok önemli. Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun. Sevdiklerimizle güzel sağlıklı bir yıl olsun inşallah. Yeni yıl Denizlimize güzellikler getirsin” şeklinde konuştu. Başkan Zolan, 2019 yılının son oturumunu kapatarak, Meclis’in 10 Ocak 2020’de toplanacağını da sözlerine ekledi.

denizli meclis 1

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla