Ana SayfaGündemAlinur Aktaş, Bursalı vatandaşlarla kandil kutladı

Alinur Aktaş, Bursalı vatandaşlarla kandil kutladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Miraç Kandili için Mihraplı Camii’ne giden vatandaşların kandil kutlamasına ortak oldu. Kandillerin toplumsal birlik ve beraberliğin artmasına vesile olduğunu dile getiren Alinur Aktaş, vatandaşlara helva ikram etti. 

Miraç Kandili’nde Bursalılar camilere akın etti. Hz. Muhammed’in miraca yükseldiği gecede, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Miraç Kandili’ni Dikkaldırım’daki Mihraplı Camii’nde vatandaşlarla kutladı.

Alinur Aktaş vatandaşlara helva ikram etti.

Vatandaşlarla fotoğraf çekildi

Kandil programının ardından cami çıkışında vatandaşların kandilini kutlayan Başkan Aktaş, vatandaşlara da helva ikram etti. Vatandaşlar, Alinur Aktaş’ın yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı tebriklerini iletti. Başkan Aktaş’la bol bol hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar coşkulu anlar yaşadılar.

“Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın”

Vatandaşlarla bir araya gelen ve kandillerini kutlayan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez ve Başkan Aktaş, tüm İslam aleminin ve Bursalıların kandilini şu cümlelerle kutladı: “Miraç Kandili vesilesiyle vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgi gösterip, camilere akın etmesi bizleri mutlu etti. Tüm İslam aleminin ve Bursalı hemşerilerimizin kandilini kutluyorum. Daha nice kandilleri sağlık ve sıhhatle hep birlikte ulaşmayı diliyorum. Kandiller, ülke olarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın artmasına vesile oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın”

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla