Ana SayfaYapım OnarımErzincan Belediye Başkanı, çalışmaları yerinde inceledi

Erzincan Belediye Başkanı, çalışmaları yerinde inceledi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, şehir genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kentte belediyenin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Başsoy, öncelikle Bahçesaray ve Yaşar Akansel caddelerinde yürütülen kaldırım çalışmalarını inceledi. Başsoy daha sonra Ordu Caddesi üzerinde bulunan refüj yenileme çalışmaları ve 75. Yıl bulvarında gerçekleştirilen kaldırım çalışmalarını ziyaret etti.

“Problemsiz bir şehir olacak”

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Başsoy, “Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde bu sene 55 kilometre kaldırım, 32 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl şehrimiz alt ve üstyapısı problemsiz bir şehir olacak. Yeşil alan çalışmalarımız ise tüm hızıyla devam ediyor yıl içerisinde kendi seralarımızda yetiştirdiğimiz milyonlarca ağaç ve çiçek fidanını toprakla buluşturduk. Şehrimiz ülkemizin en yeşil kentlerinden biri haline geldi” dedi.

Başsoy, kenti güzelleştirmek için çalışmalarını bunlarla sınırlı olmadığına da dikkat çekti. Başsoy, yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, vatandaşlara sabır gösterdikleri için teşekkür etti.

Başkan Başsoy’a, Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla