Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Mardinli gençleri kıramadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardinli gençleri kıramadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin’de, “Tayyip Amca çaya bekleriz” pankartı asan gençlerin davetini geri çevirmeyip, Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi program için geldiği Mardin’de valiliği ziyaret etti. Erdoğan, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’dan çalışmalar hakkında brifing aldı. Erdoğan, daha sonra, Ravza Caddesi’nde bulunan ve gençlerin, “Tayyip Amca çaya bekleriz” yazılı pankartı astığı Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Gönül Dağı türküsünü dinledi

Erdoğan, Gençlik Merkezi’ne kendi adına çıkarılan kart ile giriş yaptı. Daha sonra kayıt biriminden, merkeze bugüne kadar kaç gencin kayıt yaptırdığı ile ilgili bilgi aldı. Erdoğan, Neşet Ertaş’ın “Gönül Dağı” türküsünü enstrümanlarıyla seslendiren gençlerin yanlarında oturarak dinledi. Gençlik Merkezi’nde masa tenisi oynayan Erdoğan, satranç oynayan iki gençle bir süre sohbet etti.

Gençlik Merkezi’ni ziyaret edenlerin hatıra için yazdıkları notların yanına Erdoğan da küçük bir kağıda, “Başarılarınızın artarak devamını diliyorum. Birliğiniz daim olsun” notunu yazarak diğerlerinin yanına iliştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 45 dakika Gençlik Merkezinde kalarak, gençlerle fotoğraf da çektirdi. Erdoğan, daha sonra, Mardinlilerin sevgi gösterisi ve yoğun ilgisi altında kentten ayrıldı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla