Ana SayfaGündemHüseyin Görgülüoğlu, rüşvet isteyen müfettişleri yakalattı

Hüseyin Görgülüoğlu, rüşvet isteyen müfettişleri yakalattı

Giresun’un Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, belediyeyi denetime gelen ancak rüşvet isteyen müfettişleri şikayet ederek, yakalattı.

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ve Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, rüşvet iddialarına ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bektaşoğlu, “Belediye Başkanımız Hüseyin Görgülüoğlu, belediyeyi denetime gelen Maliye Bakanlığı’nda görevli müfettişin kendisinden rüşvet istediğini ileri sürerek ihbarda bulunmuştur. Bu ihbar üzerine yapılan soruşturma kapsamında, seri numaraları alınmış paralar ve diğer delillerle ve bir başka ilçeden olan bir kişiyle birlikte tutuklanmıştır. Operasyonu yürüten güvenlik güçlerini ve Başkanımızı gösterdiği hassasiyet ve CHP’li bir başkana yakışan, halkın menfaatlerini koruyan duyarlı tavrı nedeniyle kutluyorum. Dosyaya gizlilik yasağının bir an önce kaldırılarak olayın ayrıntılarının açığa çıkarılmasını ve örnek olması açısından bütün ülkemize duyurulmasını bekliyorum” dedi.

“Sert kayaya çarptılar”

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ise, “Denetim için gelen müfettiş, belediye başkan yardımcımızı tehdit ederek rüşvet istemiş. Biz de durumu Vali bey ve savcılıkla paylaştık. Onlar da bize yol gösterdiler ve gereği yapıldı. Seri numaraları alınmış paralar ve diğer delillerle birlikte suçüstü yakalandılar” dedi. Böyle tehditlere asla pabuç bırakmayacaklarını belirten Görgülüoğlu, “Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Belli ki bizi ağlarına düşürmeye, asarız keseriz diye sindirmeye çalıştılar ama sert kayaya çarptılar” diye konuştu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla