Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Mustafa Bozbey ile Bursa’da kazanacağız

Kılıçdaroğlu: Mustafa Bozbey ile Bursa’da kazanacağız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı görkemli toplantıda kamuoyuna tanıtıldı.  Kılıçdaroğlu’nun “Allah nasip ederse Bozbey alacak. Bozbey Bursa’yı aldığı zaman Bursa’ya geleceğim” dediği toplantıda, Mustafa Bozbey de Bursa’ya  hak ettiği değeri kazandıracakları sözünü verdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Coşku dolu geçen toplantıya yoğun ilgi vardı. Tanıtım toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Salon hınca hınç dolunca dışarıda kalan vatandaşlar salon dışındaki barkovizyondan tanıtım toplantısını izleyebildi.
 

Kemal Kılıçdaroğlu: Oluşan rantlar kent ve kentlinin hakkıdır, o hakkı teslim edecek olan da Mustafa Bozbey’dir.

“MUSTAFA BOZBEY BÜTÜN BURSA’YI KUCAKLAYACAK”

Coşkunun hız kesmeden devam ettiği toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sahneye “Hak hukuk adalet” sloganları eşliğinde çıktı. Kılıçdaroğlu, “Toplumun bütün değerlerine saygı gösteren bir kent kimliğini Mustafa Bozbey kardeşimiz yeniden inşa edecek” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, “Görevlerimizden bir tanesi Bursa’yı tekrar yeşil Bursa yapmak olacaktır. Onu da Mustafa Bozbey gerçekleştirecektir. Kentler planlanırken rantlar oluşur. Oluşan rantlar kent ve kentlinin hakkıdır, o hakkı teslim edecek olan da Mustafa Bozbey’dir. Ben kul hakkına saygılıyım, kul hakkını yemeyeceğiz, kul hakkını yedirmeyeceğiz. Bursa için harcanan her kuruşun hesabını Bursa halkına şeffaf şekilde vereceğiz.” dedi.

BOZBEY: BURSA İÇİN HAZIRIM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından coşkulu alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey , “Bir kardeşiniz, ağabeyiniz, arkadaşınız, evladınız Mustafayım” sözleri ile konuşmasına başladı. Konuşması sık sık “Bursa seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla kesildi. Bozbey,  Bursa’nın adayı olduğunu, bütün kentin huzuru için yola çıktığını söyledi. Mustafa Bozbey, “Bursa için gece gündüz demeden çalışacağız, hak ettiği değeri kazandıracağız. Yeşiliyle, beyazıyla, mavisiyle Bursamızı geleceğe hep birlikte taşıyacağız. Birlikte gülümseyelim” diye konuştu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey, kentin sorunlarına 1 Nisan’dan itibaren çözüm olacaklarını söyledi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla