Ana SayfaSosyal sorumlulukYavuz Selim İlkokulu Öğrencilerinden Gıda Bankası’na Destek

Yavuz Selim İlkokulu Öğrencilerinden Gıda Bankası’na Destek

Sivas Yavuz Selim İlkokulu 4/A Sınıf öğrencileri, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım kampanyası gerçekleştirdi. 4/A Sınıfı öğrencilerine, öğretmenleri Aynur Ertaş öncülük etti. Yaklaşık bir aylık süren yardım kampanyasında, gıdadan temizlik ürüne kadar çeşitli yardım toplayan öğrenciler, bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Bazı öğrenciler evlerinden getirdi, bazısı da marketten aldıkları gıda ve temizlik ürünlerini okulda topladı. Yavuz Selim İlkokulu 4/A Sınıfı öğrencileri, çaydan peçeteye kadar yaklaşık “5 alışveriş sepeti miktarındaki” yardım malzemesini öğretmenleri nezaretin de Hayat Ağacı Derneğine teslim etti.

Öğretmenleri ile birlikte Hayat Ağacı Derneğini ziyaret eden öğrenciler, Gıda Bankasının reyonlarını gezdi. Öğrenciler, ihtiyaç sahibi çocuklara Hayat Ağacı Derneği vasıtası ile destek oldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Gıda Bankasının ise marketlerden farksız bir yardım kuruluşu olduğunu gördüler.

Yavuz Selim İlkokulu öğretmeni Aynur Ertaş, öğrencilerin, yardım kampanyasına severek katıldıklarını belirtti. İmkânı olan herkesi de Hayat Ağacı Derneği için katkı sağlamaya davet etti.

Daha sonra öğrencilerin topladıkları yardımlar, Hayat Ağacı Derneğinde ürün çeşidine göre sınıflandırıldı ve kayıt altına alındı. İhtiyaç sahiplerinin ücretsiz alışveriş yaptığı Gıda Bankası reyonlarına sıralandı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla