Ana SayfaGündemİzmir'de 9 Eylül Marşı eşliğinde görsel şölen

İzmir’de 9 Eylül Marşı eşliğinde görsel şölen

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül Meydanı’nda yeşil alan düzenlemesi yaptı. Meydanda 9 Eylül Marşı eşliğinde görsel bir şölen sunuluyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin kentin simge mekanlarından 9 Eylül Meydanı’nda yaptığı yeşil alan düzenlemesi, özellikle geceleri büyük ilgi topluyor. Meydanda 9 Eylül Marşı eşliğinde hazırlanan ışık ve su gösterisi, izleyenlere duygulu ve bir o kadar da keyifli anlar yaşatıyor.

Belediye, Kültürpark’ın 9 Eylül Kapısı karşısında bulunan 4 bin metrekarelik meydanın çevresine 5 bin adet çalı dikti. Belediye, alanda bulunan eski havuzun yerinde ışık ve su gösterilerinin yapıldığı bir kuru havuz oluşturdu. Meydanda ayrıca özel bir ses sistemi kuruldu. İzmir’in işgalden kurtuluşunu simgeleyen 9 Eylül Marşı da farklı sanatçılar tarafından seslendirildi. Marşın, üç ayrı versiyonunun yankılandığı meydanda müziğin ritmine suyun ve ışığın senkronize hareketleri eşlik ediyor. İzmirliler ise özellikle akşam saatlerinde rastladıkları bu etkileyici gösteriyi hayranlıkla izliyor.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla