Ana SayfaYaşamİmamoğlu’ndan asırlık çınarlara bayram tebriği

İmamoğlu’ndan asırlık çınarlara bayram tebriği

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan Ramazan Bayramı için, 100 yaşın üzerindeki asırlık çınarlara bayram tebriği gönderdi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan Ramazan Bayramı’nın arefesinde, 100 yaşın üzerindeki İstanbullulara bayram tebriği gönderdi. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri 100 yaş ve üstündeki İstanbullularin evlerine gerçekleştirdikleri bayram ziyaretinde Başkan Ekrem İmamoğlu’nun selam, saygı ve tebriklerini tek tek iletti.

BB ekipleri 100 yaşın üstündeki İstanbullulara çikolata armağan etti
Asırlık çınarlara bayram tebriği_3

650 yaşlı ziyaret edildi

 

İBB Halkla İlişkiler Ekipleri; Ramazan Bayramı boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle arefe günü, İstanbul’da yaşayan 100 yaşın üstündeki 650 yaşlıyı evlerinde ziyaret etti. Ekipler, ziyaretlerde asırlık çınarlara; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selam, saygı ve bayram tebriklerini iletti. Ekipler, gerçekleşen ziyarette; İmamoğlu’nun, vatandaşların isimlerine hazırladığı özel mektuplarla birlikte bayram çikolataları armağan etti. Ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren yaşlılar da, başta Başkan İmamoğlu olmak üzere, tüm İBB çalışanlarına teşekkürlerini ve selamlarını ileterek hayır duasında bulundular.

Asırlık çınarlara bayram tebriği_2

“Büyüklerimiz ailenin temel direğidir”

 

Başkan İmamoğlu 100 yaş üstü vatandaşlara gönderdiği mektubunda büyüklere şöyle seslendi: “Kıymetli büyüğüm. Sağlık ve afiyette olduğunuzu ümit ediyor, ellerinizden hürmetle öpüyorum. Büyüklerimiz ailenin temel direğidir, bereketidir. Biz böyle öğrendik. Büyüklerin hayır duasını almasının kıymetini bilerek büyüdük. Büyüklerimizi sevip saymanın boynumuzun borcu olduğunu hiç aklımızdan çıkarmadık. Bizden sonraki nesiller de bunu böyle bilsin, böyle yaşasın istiyor bunun için gayret gösteriyorum. Çünkü vefa duygumuzu kaybedersek yolumuzu şaşırırız. Koca bir asrı geride bırakmak kolay mı? Siz, bizler için engin bir tecrübe denizi, eşsiz bir mutluluk kaynağısınız. Sizi sevip saymak bizim için en büyük manevi hazlardan, en güzel ibadetlerden biri. Bu duygularla mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, sağlık, huzur, ve mutluluk diliyorum.”

 

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla