Ana SayfaSporKonyaaltı Cemevi şampiyonlarını Başkan Böcek'e misafir oldu

Konyaaltı Cemevi şampiyonlarını Başkan Böcek’e misafir oldu

103 Korkmaz İnsan Barış ve Dostluk Futbol Turnuvası’nın şampiyonu olan Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Cemevi Kadın Futbol Takımı, Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ein misafiri oldu.

“Kadın Şiddetine Hayır” sloganıyla kurulan Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Cemevi Kadın Futbol Takımı, bu yıl 3’üncü düzenlenen 103 Korkmaz İnsan Barış ve Dostluk Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. Yaşları 17 ile 53 arası kadınlardan oluşan takım, birincilik sevincini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile paylaştı.

Alevi Kültür Derneği Konyaaltı Şube Başkanı Erdoğan Tedik, Konyaaltı Cemevi Kadın Futbol Takımı Kaptanı Gül Kaygusuz ve takım oyuncularıyla birlikte Başkan Böcek’i makamında ziyaret etti. Kaygusuz, yaklaşık 8 ay devam eden turnuvaya Konyaaltı Belediyesinin kendilerine sağladığı imkanlarla hazırlandıklarını belirtti. Kaygusuz, şampiyon takım olarak Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret ederek teşekkür etmek istediklerini söyledi.

“Başkan Böcek takıma sahip çıkıyor”

Alevi Kültür Derneği Konyaaltı Şube Başkanı Erdoğan Tedik de, Başkan Böcek’in her zaman kendilerine destek olduğunu belirtti. Tedik, Başkan Böcek’in Konyaaltı Cemevi Kadın Futbol Takımı’na sahip çıktığını söyledi.

“İnançlara saygı duyarak güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz”

Sporun, barış ve dostluk demek olduğunu anlatan Başkan Muhittin Böcek ise, bütün insanlarımızın inançlarına saygı duyarak güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını anlattı. Böcek, “Hatta kent meydanında Alevi Dedemiz, ‘Bu başkanlar söz veriyor yapmıyor’ demişti. Ben de orada ‘Yapacağız’ demiştim. Antalya’mızda denize yakın güzel bir yerde Konyaaltı Cemevi’ni hizmete açtık. Buradaki insanlarımızın ibadetlerini, yaşam biçimlerini, güzelleştirmeye çalıştık. Bu günde kupayla geldiniz beni çok mutlu ettiniz. Katkı koyan herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla