Ana SayfaGündemMerkezefendi Belediyesi, öğrencilere bisiklet hediye ediyor

Merkezefendi Belediyesi, öğrencilere bisiklet hediye ediyor

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi tarafından, “Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz” projesi kapsamında ilçedeki 5.sınıf öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu ve Üçler Ortaokulu’ndaki 5. sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtım törenine katıldı. Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen ‘Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz’ projesi kapsamında, ilçe genelindeki 5.sınıf öğrencilerine bisikletlerini hediye eden Subaşıoğlu, bugüne kadar 21 bin 5. sınıf öğrencisine bisiklet verdiklerini kaydetti.

“Kasksız binmemeliyiz”

Bu sene 26 bin öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Muhammet Subaşıoğlu, “Bisiklet kullanırken kurallara dikkat edilmeli, kasksız binmemeliyiz. Çok değerli çocuklarımıza bu sene hediye ettiğimiz bisikletlerin geçen yıllara göre farkı var. Bu sene Türk Bayraklı bisikletlerimiz ilk defa Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu’nda hediye etmeye başladık. Ardından da Üçler Ortaokulu’nda. Bisikletlerle siz bu yaz aylarında, bahar aylarında Merkezefendimizin tüm sokaklarını süsleyeceksiniz. Bisikleti kullanırken kurallara dikkat edeceğiz. En baş kuralımız ne? Ne yapacağız? Kasklarımızı takacağız. Bu yaz hiçbir Merkezefendili çocuğumuzun kasklarını takmadan bisiklet binmesini istemiyoruz. Hayırlı olsun diyorum, güle güle kullanın inşallah.” diye konuştu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla