Ana SayfaGündemCHP Lideri Kılıçdaroğlu, milletvekillerine yerel seçim talimatında bulundu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, milletvekillerine yerel seçim talimatında bulundu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerine yerel seçim ile ilgili talimatlarda bulundu. Kılıçdaroğlu, vatandaşın sorununa Meclis’te çözüm aranacağını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin TBMM yönetiminin belirlendiği ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda milletvekillerine seslendi. Kılıçdaroğlu, “Yeni dönemde heyecanımızı koruyarak örnek bir çalışma yürütmeliyiz, siyasette örnek olmalıyız. Seçim bölgenizde olduğu kadar Meclis’e de ağırlık verin. Meclis işlevsizleştirilmeye çalışılıyor, ancak biz CHP olarak vatandaşın sorununa Meclis’te çözüm arayacağız. Vatandaşın sorununu Meclis’e taşıyacağız, çalışmalarımızla farkımızı ortaya koyacağız. İlk kez milletvekili çıkardığımız 13 ilde vatandaşların sorunlarını gündemde tutacaksınız ki ‘iyi ki CHP’den vekil çıktı’ diyebilsinler.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun parti içi disiplin konusunda uyarılarda bulunarak, “Medyaya çıkacak arkadaşlar, grup başkanvekillerine bilgi versinler. Grubumuz disiplin içinde hareket etmeli, herkes parti disiplinine uymalı. Parti içi tartışmalar parti içinde kalmalı. Herkesin kafasına göre konuşmasını doğru bulmuyorum” diye konuştu.

İSİMLERİ BELİRLEYİN

Kılıçdaroğlu’nun milletvekillerinden yerel seçimler için çalışmalara başlamasını isteyerek, “Kendi yörelerinizde çalışma yaparken, belediye başkan adayları konusunda da kanaat edinin. Bölgede bilinen sevilen isimleri belirlerseniz bizler de o isimleri yapacağımız kamuoyu araştırmalarında değerlendiririz” dediği de öğrenildi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla